10 Mayıs 2015 Pazar

OM SEMBOLLÜ YAŞAM ÇİÇEĞİ KOLYE

Yaşam Çiçeği Nedir ?

Yaşam Çiçeğinin desenleri evrendeki her şeyi oluşturan kutsal oranların çıkış noktasıdır. Aslında çember değil küredir. Kutsal geometriyle bağdaştırılır. Semavi dinlerin hepsinde kullanılmıştır. Bu kutsal geometri, kendimizin ve evrenin gerçeğine ulaşmakta bize yardımcı olur.

Bütün evren bu kutsal küreden doğmuştur. Bu küre koşulsuz sevginin sembolüdür. Bizim DNA, RNA’mız bu holografik modelden türemiştir. Bizim hücrelerimizdeki en küçük atomik parçacığın modeli budur. Yaşam Çiçeğinin çizimi sadece Mısır’ da değil, dünyanın her tarafında bulunur. Bu çizim İrlanda’ da, Türkiye’ de, İngiltere’ de, İsrail’ de, Çin’ de, Tibet’ te, Hindistan’ da, Japonya’ da her yerde bulunur.

Dünyanın her yerinde de adı aynıdır: Yaşam Çiçeği. Evrende başka yerlerde adı değişiktir. İki temel isim Sessizliğin Dili ve Işığın Dili olarak tercüme edilebilir. Bütün dillerin kaynağıdır. Evrenin öncelikli dilidir: Saf şekil ve orantı.
Yaşam Çiçeğine çiçek denilmesinin nedeni sadece çiçeğe benzemesinden değil meyve ağacının evrelerini temsil etmesinden dolayıdır da.

En dış çember dahil, iç içe geçmiş  20 çemberden oluşur ve herşeyin sırrını içinde sakladığına inanılır. Resimlerde görülen şekiller kürenin iki boyuta indirgenmiş halidir. Üç boyutlu olarak hatta çok boyutlu olarak düşünülmelidir. Yaşam çiçeği içinde Platon’nun 5 cismini ve Metatron’un kübü’nü barındırır. O şekiller de tüm varoluşu inşa ederler.

Dünyanın çok farklı coğrafyalarındaki (Güney Amerika, Anadolu, Ortadoğu, Mısır, Asya, Uzak Asya, Afrika) arkeolojik çalışmalarda örneklerine raslanmıştır. Türkiye’de, Burdur müzesinde bir lahit kapağında, Manisa müzesinde, Hacıbektaş-ı Veli türbesinde bir çeşmenin üstünde ve Efes antik kentinde Yaşam Çiçeği sembolleri mevcuttur. Evrenin ve yaşamın tüm kodunun ve başlangıcının bu sembolde gizli olduğuna inanılmaktadır.


OM SEMBOLLÜ YAŞAM ÇİÇEĞİ KOLYE



OM SEMBOLLÜ YAŞAM ÇİÇEĞİ KOLYE
925 AYAR GÜMÜŞTÜR
EL YAPIMIDIR. 2,5x2,5 cm. BOYUTLARINDADIR.
10cm.'e KADAR İSTEDİĞİNİZ BOYDA YAPILABİLİR.
ALTIN VE ROSE KAPLAMA YAPILABİLİR.

YAŞAM ÇİÇEĞİ KOLYE FİYATI 90 TL+KARGO ÜCRETİ

DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN 0532 676 38 42 NUMARALI TELEFONU ARAYABİLİRSİNİZ.

ANKARA GÜMÜŞ
info@gumusankara.com

Yüksel Cad. Limon Bazaar ÖZER GÜMÜŞ Kızılay ANKARA
0532 676 38 42


OM KOLYE, YAŞAM ÇİÇEĞİ KOLYE, FLOWER OF LIFE NECKLACE, YOGA KOLYESİ, PENDANT NECKLACE


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder